Lena Linder

Lena är Internationellt Certifierad Ashtanga Yogalärare. Certifikatet är godkänt av Yoga Alliance. Hon är också Diplomerad Ayurvedisk Yogamassör vid Axelssons Gymnastiska Institut. Lena är grundaren av Studio Yoga Blå, som hon driver sedan  2010.

Jag kom i kontakt med yogan år 2005, anmälde mig till en nybörjarkurs i Ashtanga Yoga, blev helt betagen av träningsformen och hela livsfilosofin. Jag kände att yogan gav mig styrka att klara av alla utmaningar som livet innebär.

 Som småbarnsmamma med arbete inne i stan, räckte tiden inte till att ta sig till en yogastudio för att träna, tänkte att det måste finnas fler i Danderyd som hade samma dilemma. Tanken på att starta en egen yogastudio tog form och på våren 2006 arrangerade jag en yogaklass i veckan med inhyrd yogalärare.

Under åren 2006-2010 hyrde vi in oss i Danderydsgården, Danderyds Dansskolas lokaler i Kevingeskolan och i Gästabudssalen i Danderyds Församlingsgård, där vi yogade med Täby kammarkörs vackra och sakrala stämmor som övade i bakgrunden.

Många Danderydsbor har strömmat in till våra yogaklasser , upptäckt det fina med yogan, hur bra du mår då du förenar fysisk och mental träning. Jag börjar nu förstå hur mycket glädje yogan har gett mig, hur många fina och underbara människor jag har fått möjlighet att träffa, vilka äventyr jag har fått vara med om under resans gång. Yogan ger mig både fysisk styrka och smidighet, lugnar min inre oro, skärper min intuition men framförallt gör den mig så glad. Det är en ynnest att få möjligheten att få dela med mig detta till andra genom Studio Yoga Blå. Med mycket glädje och kraft kommer jag att leda yogaklasser i Ashtanga Vinyasa Yoga" Modified Primary Series", barn, tonårsyoga & mamma/baby Yoga.

Jag välkomnar alla som önskar sig en stark och smidig kropp men framförallt harmoni i sinnet att yoga.

"Open Your Heart and Go with the Flow"

 

 

Studio Yoga Blå
Edsviksvägen 85, 182 35 Danderyd

Telefon 08-755 52 80
Emailstudioyogabla@gmail.com